JOBBA HOS Peterson & Hansson Byggnads AB

Vår drivkraft är att aktivt och hållbart medverka till att utveckla platsen där vi själva lever, arbetar och bor. Högt på vår agenda står trivsel, trivsel både för våra kunder och för våra medarbetare.

Drivna, glada och kompetenta medarbetare är viktigt för oss. Idag är vi drygt 200 medarbetare och vi fortsätter att växa, tack vare våra nöjda kunder och vår kompetenta personal. Vi värnar om att vara det nära och familjära företaget som tar oss an både små och stora projekt.

Fokus för våra åtaganden är alltid kundens önskemål, trivsel för våra medarbetare och en hållbar framtid för kommande generationer.

 

LEDIGA TJÄNSTER

Nu söker vi på Peterson & Hanssons Byggnads AB – PH Bygg – servicesnickare till Halmstad.

OM OSS
Peterson & Hansson Byggnads AB har varit i branschen sedan 1963. Idag är vi ett av Hallands största byggföretag med kunder från Båstad i söder till Kungsbacka i norr. Vi utför både servicearbeten och entreprenadarbeten, stora som små, åt privatpersoner, företag och offentlig verksamhet.
Vår drivkraft är att aktivt och hållbart medverka till att utveckla platsen där vi själva lever, arbetar och bor. Vi levererar därav alltid bygg- och byggservicetjänster av god kvalitet samtidigt som vi värnar om miljön, tar hand om våra medarbetare och är en ärlig och flexibel partner till våra kunder.
Högt på vår agenda står trivsel, både för våra kunder och för våra medarbetare. Nöjda och återkommande kunder är viktigt för oss. Därför lyssnar vi på våra kunder, tar ansvar för allt vi lovar och finns med våra kunder från början till slut.
Drivna, glada och kompetenta medarbetare är också viktigt för oss. Idag är vi cirka 200 medarbetare och vi fortsätter att växa, tack vara våra nöjda kunder och vår kompetenta personal. Vi värnar om att vara det nära och familjära företaget som klarar av både de små och de stora jobben.
Vi har fyra värdeord som ska genomsyra hela vår verksamhet och allt vi gör.


 GEMENSKAP – Vi ska erbjuda en arbetsplats där man trivs, känner gemenskap och får sin röst hörd
 RESPEKT – Vi ska visa varandra respekt i vårt bemötande och agerande
 YRKESSTOLTHET – Vi ska vara stolta över vårt kunnande och yrkesutövande
 SÄKER ARBETSPLATS – Våra arbetsplatser ska vara säkra och hälsosamma

Dessa värden bygger den PH-anda som präglat vår verksamhet ända sedan 1963.

På huvudkontoret i Falkenberg sitter vi ca 20 tjänstemän av totalt 45. Utöver vårt kontor i Falkenberg har vi kontor i Halmstad, Laholm och Varberg. Där ser vi till att våra närmare 160 yrkesarbetare har alla förutsättningar att klara sina jobb på bästa sätt.


OM TJÄNSTEN
Vi har serviceavtal med ett flertal stora fastighetsägare i Halmstad och behöver förstärka upp vår organisation med servicesnickare här. Vi söker servicesnickare med yrkesbevis som har några års erfarenhet att jobba självständigt.


DIN PROFIL
För att lyckas i din roll är det viktigt att du delar företagets värderingar och företagskultur. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad, självgående och kan medverka till ett starkt team som sätter kvalité, arbetsmiljö och arbetsglädje högt på agendan.
Som person behöver du vara social och ha lätt att samarbeta. Vidare så är du prestigelös och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Det är en fördel, men inget krav, om du bor i Halmstad med omnejd.

Mer info
Arbetet är heltid. Tillträde snarast efter överenskommelse.
Yrkesbevis träarbetare är ett krav
B körkort är ett krav
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.
Mer info om tjänsten lämnas av Tony Nilsson, frågor e-postas till [email protected]

Ansökan
Välkommen med din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV samt andra handlingar du vill åberopa. Märk din ansökan med ”Servicesnickare” och e-posta den till [email protected]
Sista ansökningsdag är 5/4 2021

 

 

SPONTANANSÖKAN

Fyll i formuläret för att söka jobb hos oss. Vi ser fram emot att höra från dig!